Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2022

Незаконна вибірка гравію – судитимуть жителів Буковини

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно трьох жителів Сторожинця, які здійснювали незаконне видобування піщано-гравійної суміші (ч. 3 ст. 240 КК України).

За даними слідства, 26 липня цього року, за допомогою екскаватора «LIBHERR», громадяни здійснювали вибірку гравію на березі річки Сірет у селі Комарівці Чернівецького району. Для транспортування видобутої суміші, використовували вантажні автомобілі «КАМАЗ» та «МАЗ». Правоохоронці викрили протиправну діяльність вказаних осіб під час завантаження та транспортування корисних копалин. Жодних дозвільних документів на вибірку у обвинувачених не було.

Накладено арешт на спецтехніку та вилучені вантажівки.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Сторожинецького відділення поліції ЧРУП ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 747