Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2022

Привласнення близько 40 000 грн бюджетних коштів – судитимуть колишню директорку територіального центру соціального обслуговування

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно колишньої директорки територіального центру соціального обслуговування, яка здійснила умисне привласнення та розтрату шляхом зловживання службовим становищем бюджетних коштів (ч. 2 ст. 191 КК України).

За даними слідства, колишня директорка одного з районних територіальних центрів соціального обслуговування пенсіонерів, інвалідів та одиноких працездатних громадян в області, зловживаючи службовим становищем, здійснила умисне привласнення та розтрату бюджетних коштів шляхом видання наказів щодо нарахування собі та своєму заступнику одноразових та щомісячних премій. Сума збитків, завданих протиправними діями, становить близько 40 000 грн.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Сторожинецького відділення поліції ЧРУП ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 203