Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2022

9 000 євро за переправлення вісьмох військовозобов’язаних через держкордон – повідомлено про підозру жителю Буковини

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру буковинцю, який організував незаконне переправлення військовозобов’язаних за кордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, громадянин разом зі спільниками, добре орієнтуючись на прикордонній місцевості, за 9000 Євро організував та забезпечив незаконне переправлення до Румунії вісьмох чоловіків призовного віку, яким заборонено покидати територію України. Організували їх трансфер до лінії розмежування держкордону та надали відповідні інструкції щодо проходження прикордонного рубежу. Чоловіки були викриті прикордонниками 08 серпня цього року поблизу держкордону у селі Біла Криниця Чернівецького району.

Наразі встановлюють інших, причетних до злочину осіб.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 688