Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2022

Незаконне переправлення військовозобов’язаних за кордон – на Буковині судитимуть двох місцевих жительок

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт  стосовно двох буковинок, які здійснювали незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, жительки Чернівецького району забезпечили незаконне переправлення двох чоловіків призовного віку за кордон. Встановлено, що громадянки діяли не самі. Їх основне завдання – забезпечити переправлення громадян поза пунктами пропуску. За грошову винагороду по 100 євро з особи, пройшовши прикордонно-митний контроль, надали свої контрольні талони з відмітками про проходження контролю військовозобов’язаним, однак чоловіки були затримані прикордонниками на території КПП «Порубне».

Розслідування щодо інших причетних осіб наразі триває.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 874