Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2022

За 5 800 євро організували переправлення до Румунії трьох військовозобов’язаних – на Буковині судитимуть двох місцевих жителів

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт  стосовно двох буковинців, які організували незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, двоє жителів Чернівецького району налагодили схему незаконного переправлення за кордон чоловіків, яким заборонено покидати межі держави. За грошову винагороду у 5 800 євро організували для трьох чоловіків призовного віку  незаконний перетин кордону з Румунією. При спробі покинути територію України особи були викриті прикордонниками.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 641