Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2022

Понад 70 000 грн за сприяння в незаконному перетині двох військовозобов’язаних через держкордон – повідомлено про підозру уродженцю Луганщини

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру уродженцю Луганщини, який надав керівнику підрозділу прикордонної служби неправомірну вигоду (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, за майже 70 500 грн чоловік хотів вирішити питання з одним із начальників відділень відділу прикордонної служби «Герца» 31 прикордонного загону ДПС України щодо сприяння в незаконному переміщенні його та сина через державний кордон поза встановленими пунктами пропуску. Безпосередньо після надання неправомірної вигоди громадянина затримано.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції та СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу відділу внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому прикордонному загону ГВВБ «Захід» ДПС України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 691