Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2022

Консолідуємо зусилля у боротьбі з кіберзлочинами – прокурори пройшли курс підвищення кваліфікації у Міжнародній правоохоронній академії

Кіберпростір України — це фронт, який потребує постійного захисту, а кібербезпека – пріоритет для українських правоохоронців. 

Начальник відділу Чернівецької окружної прокуратури Інга Каланча та начальник управління прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя Сергій Турчин, разом з іншими правоохоронцями України пройшли підвищення кваліфікації з розслідування кіберзлочинів у Міжнародній правоохоронній академії у м. Будапешт (International Law Enforcement Academy).

 

Упродовж тижня інструктори Федерального бюро розслідувань США ділились  досвідом роботи з правоохоронцями України, Косово, Молдови та Північної Македонії.  Розповіли колегам про новітні напрацювання США у розслідуванні комп’ютерних вторгнень, збору та використання цифрових доказів. Говорили про соціальну інженерію та фішинг, а також про використання віртуальної валюти у злочинній діяльності.

Учасники курсу обмінялись досвідом та налагодили контакти для подальшої співпраці.

Навчання організовано за підтримки відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

 

кількість переглядів: 719