Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2022

Діалог із безпеки громад – Антон Ковальський обговорив з представниками КМЄС впровадження пілотного проєкту на Буковині

Керівник Чернівецької обласної прокуратури Антон Ковальський провів робочу зустріч з керівником Мобільного підрозділу Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Йоахімом Петерсом. 

Обговорили безпекову ситуацію на Буковині. Антон Ковальський проінформував експертів про криміногенну ситуацію в області.

Під час зустрічі Йоахім Петерс та експерт із реформування прокуратури КМЄС в Україні Григорій Жураківський презентували проєкт з діалогу безпеки в громаді. Це – своєрідна платформа для відвертого діалогу та співпраці між громадянами, організаціями громадянського суспільства, регіональними органами влади та правоохоронцями.

«Будь-який інструмент, що сприятиме відкритому та прямому діалогу правоохоронців з громадськістю та органами влади має бути використаний. Чернівецька обласна прокуратура вітає впровадження цього проєкту», – резюмував її керівник.

За результатами зустрічі сторони окреслили першочергові спільні заходи та публічні обговорення впровадження безпекового діалогу на Буковині.

кількість переглядів: 898