Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2022

Збив пішохода та втік з місця злочину – судитимуть буковинця

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно буковинця, який керуючи транспортним засобом порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть пішохода, а також залишив потерпілого без допомоги (ч. 2 ст. 286,  ч. 1 ст. 135 КК України).

За даними слідства, 5 лютого 2022 року 39-річний житель м. Сторожинець, керуючи транспортним засобом марки «Volkswagen Transporter»,  порушив правила безпеки дорожнього руху у селі Старі Бросківці Чернівецького району та здійснив наїзд на пішохода. Від отриманих травм 34-річний потерпілий загинув, а водій залишив свій транспортний засіб на місці автопригоди, а сам втік з місця скоєння злочину.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 834