Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2022

Транспортували контрафактні цигарки до Румунії саморобним літальним апаратом – повідомлено про підозру буковинцю та жителю Закарпаття

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру двом громадянам, які транспортували з метою подальшого збуту незаконно виготовлені підакцизні товари (ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, з метою одержання прибутку від переправляння незаконно виготовлених тютюнових виробів до Румунії, буковинець та житель Закарпаття завантажили у безпілотний літальний апарат 300 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України. Були викриті прикордонниками на місці запуску саморобного безпілотника у селі Буденець Чернівецького району.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 706