Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2022

Незаконний обіг психотропних речовин та прекурсорів – судитимуть буковинця

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури передано до суду обвинувальний акт стосовно буковинця за фактами незаконного придбання, виготовлення та зберігання з метою збуту психотропних речовин і прекурсорів (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 311 КК України).


За даними слідства, 40-річний житель с. Ванчиківці Чернівецького району незаконно придбавав, виготовляв та зберігав у себе вдома наркотичні засоби та прекурсори з метою їх подальшого збуту.


За результатами санкціонованих обшуків за місцем його проживання правоохоронці виявили та вилучили канабіс, 4 грами амфетаміну та майже 160 грам психотропної речовини – фенілнітропропен, а також знаряддя для виготовлення психотропної речовини.

         
Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 764