Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2022

1500 доларів США за вступ на навчання – викрито заступницю директора коледжу у Чернівцях

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру заступниці директора одного із  вищих навчальних закладів освіти другого рівня акредитації, яка вимагала та одержала неправомірну вигоду (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, заступниця директора коледжу вимагала та одержала від родича абітурієнтки 1500 доларів США за позитивне вирішення питання щодо зарахування на навчання. Жінку затримано у порядку ст. 208 КПК України після одержання обумовленої суми.

Їй обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Вирішується питання щодо відсторонення підозрюваної від займаної посади.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі ГУНП у Чернівецькій області, за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 647