Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2022

На Буковині виявлено захоронення місцевого жителя зі слідами насильницької смерті – в умисному вбивстві підозрюють його пасинка

За процесуального керівництва Дністровської окружної прокуратури заочно повідомлено про підозру 26-річному громадянину, за фактом умисного вбивства вітчима ( ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 12 липня цього року, 26-річний громадянин Молдови, який проживав у селі Зелена Дністровського району, розпиваючи алкогольні напої у приватному будинку свого вітчима, вступив з ним у суперечку. Після словесної перепалки наніс 52-річному господарю будинку тілесні ушкодження несумісні з життям. Щоб приховати сліди злочину, закопав тіло потерпілого за господарським приміщенням та втік з місця події.


Через три дні староста села звернувся до поліції із заявою про зникнення односельця.  Під час проведення невідкладних слідчо-оперативних заходів правоохоронці виявили тіло чоловіка закопаним на території його ж приватного домогосподарства.  


Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 721