Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2022

Перевозив для збуту контрафактні цигарки відомих світових марок – повідомлено про підозру жителю Буковини

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури повідомлено про підозру жителю Вижницького району, який транспортував з метою подальшого збуту незаконно виготовлені підакцизні товари (ч. 1 ст. 204 КК України).


За даними слідства, у травні цього року, чоловік придбав у Чернівцях тютюнові вироби  без марок акцизного податку України. З метою одержання прибутку від їх подальшої реалізації перевозив контрафакт до Вижницького району власним транспортним засобом марки «Volkswagen Transporter». Був викритий та затриманий правоохоронцями у селі Слобода-Банилів Вижницького району. Під час огляду автомобіля було виявлено та вилучено 7000 пачок контрафактної тютюнової продукції під виглядом відомих світових марок «Marlboro» та «Marble».


На транспортний засіб, у якому перевозили цигарки, накладено арешт. Вирішується питання щодо можливості його передачі на потреби ЗСУ.


Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

     

 

кількість переглядів: 634