Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2022

Шахрайство з надання послуг з міжнародних пасажирських перевезень – повідомлено про підозру двом буковинцям (ФОТО)

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури двом буковинцям повідомлено про підозру у заволодінні шахрайським шляхом коштами громадян, які бажали виїхати за кордон (ч. 2 ст. 190 КК України).

За даними слідства, у березні 2022 року жителі Чернівецького району створили Telegram-канал, де розміщували оголошення про надання послуг з міжнародних пасажирських перевезень, у тому числі чоловікам призовного віку. Обіцяли за 5 тис грн сприяння у виготовленні необхідних документів, що надають право на виїзд за кордон. Після надходження коштів на банківський рахунок на зв’язок не виходили, грошима розпоряджались на власний розсуд.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 691