Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2022

Щоб виїхати за кордон чоловік пред'явив підроблене рішення суду про позбавлення дружини батьківських прав – на Буковині повідомлено про підозру жителю Харківщини

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Харківщини, який при спробі перетину держкордону, пред’явив рішення суду з явними ознаками підробки щодо позбавлення його дружини батьківських прав (ч. 3, ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства, 45-річний чоловік, достовірно знаючи, що підлягає під заборону виїзду за межі України, намагався перетнути держкордон як одноосібний опікун дитини. 15 червня, прямуючи разом з 5-річним сином до Румунії через МПП «Порубне» у Чернівецькій області, пред’явив працівникам прикордонної служби для перевірки фіктивне рішення місцевого суду Харкова щодо позбавлення його дружини батьківських прав.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 771