Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2022

Замах на вбивство товариша – буковинця засуджено до 7 років позбавлення волі

Чернівецька окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно буковинця за фактом замаху на умисне вбивство товариша (ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 України). Чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі.


За результатами судового розгляду встановлено та доведено, що у лютому цього року 65-річний житель м. Чернівці під час спільного розпивання алкогольних напоїв у приватному домогосподарстві свого товариша, звинуватив його викраденні грошей та наніс 13 ударів молотком по різним частинам тіла. Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, нападник вирішив, що завершив свій умисел на позбавлення його життя та вийшов з кімнати. Непритомного та з численними ушкодженнями потерпілого знайшла мати, яка викликала швидку та поліції. Чоловіка вдалось врятувати.


Підсудний неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Свою вину в інкримінованому йому злочині не визнав.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області.

 

кількість переглядів: 619