Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2022

Привласнення понад 800 тис. грн бюджетних коштів – на Буковині повідомлено про підозру підряднику та інженеру з технагляду

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру приватному підприємцю та інженеру технагляду, які зловживаючи службовим становищем привласнили бюджетні кошти та підробили офіційні документи (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства,  у листопаді минулого року, одна з сільських рад Чернівецького району уклала договір з приватним підприємець та інженером з технічного нагляду щодо будівництва футбольного майданчика зі штучним покриттям на загальну суму 1,7 млн грн. Підрядник виконав роботу частково – без встановлення штучного газону та відповідного спортивного обладнання, однак, зловживаючи службовим становищем, вніс до актів приймання виконаних робіт неправдиві відомості про завершення будівництва. Інженер з технічного нагляду підписав та скріпив печаткою зазначені документи. Внаслідок цих протиправних дій особи безпідставно освоїли понад 800 тис. грн бюджетних коштів.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

 

кількість переглядів: 970