Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.05.2022

Перекрито міжнародний канал нелегальної міграції військовозобов’язаних за кордон – на Буковині повідомлено про підозру іноземцю (ФОТО)

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру іноземцю, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).


За даними слідства, 33-річний громадянин Республіки Румунія налагодив незаконну схему переправлення осіб за кордон. Перевозив чоловіків призовного віку за паспортами іноземців.

06 травня організував незаконне переправлення до Румунії двох військовозобов’язаних українців. Свої послуги оцінив у 5 тис. доларів США з особи. Для безперешкодного перетину кордону здобув для них паспорти сторонніх осіб – громадян Румунії. Здійснював перевезення особисто у транспортному засобі «Renault Trafic». При проходженні паспортного контролю у МПП «Порубне» особи були викриті працівниками Державної прикордонної служби України. Організатора незаконного переправлення затримано у порядку ст. 208 КПК України.

                         

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.


Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

 

 

кількість переглядів: 861