Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2022

Щоб виїхати за кордон чоловік фіктивно розлучився та позбавив дружину батьківських прав – на Буковині повідомлено про підозру жителю Миколаївщини

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Миколаєва, який при спробі перетину держкордону, пред’явив рішення суду з явними ознаками підробки щодо розірвання шлюбу та позбавлення його дружини батьківських прав  (ч. 3, ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства, 38-річний чоловік, достовірно знаючи, що підлягає під заборону виїзду за межі України, намагався перетнути держкордон як одноосібний опікун дитини. Прямуючи разом з 12-річним сином до Румунії через МПП «Порубне» у Чернівецькій області, пред’явив працівникам прикордонної служби для перевірки фіктивні рішення судів щодо розірвання шлюбу та позбавлення його дружини батьківських прав. Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 КПК України.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

 

 

 

кількість переглядів: 932