Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2021

Привласнення понад 1,3 млн грн, виділених на ремонт гірської дороги на Буковині – судитимуть підрядника та інженера технагляду

За даними слідства,  підрядник, зловживаючи службовим становищем, вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт неправдиві відомості щодо обсягу та вартості цих робіт, а інженер з технічного нагляду –  підписав та скріпив печаткою зазначені документи, внаслідок чого їм безпідставно було виплачено понад 1,3 млн грн бюджетних коштів.


Аварійно-відновлювальні роботи дорожнього покриття здійснювались в одному з гірських сіл колишнього Путильського району, де в червні 2020 року від проливних дощів розмило дорогу. Сільська рада уклала договір з товариством з обмеженою відповідальністю та інженером з технічного нагляду щодо виконання аварійно-відновлювальних робіт на загальну суму понад 5 млн грн.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1189