Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2021

Продаж наркотиків через Messenger «Telegram» - на Буковині викрили групу осіб

За даними слідства, троє буковинців налагодили схему збуту наркотичних засобів і психотропних речовин у Чернівцях та області. Вказані особи розкладали так звані закладки із амфетаміном, МДМА, іншими наркотичними засобами та психотропними речовинами, після чого відправляли фото схованок покупцям через Телеграм-канал. Кошти за продаж «товару» отримували на електронний гаманець.


У серпні цього року, правоохоронці затримали одного з учасників групи під час виїмки з спеціально підготовленої схованки наркотичних засобів та психотропних речовин. У чоловіка вилучено 15 згортків із вмістом кристалоподібної речовини білого кольору, 28 згортків із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, 1 зіп-пакет із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору та 2 зіп-пакети із вмістом речовини рослинного походження.


Затримано і 23-річного організатора та 20-річну співучасницю схеми незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

   

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих і місцях можливого зберігання наркотиків, правоохоронці виявили та вилучили: ЛСД; згортки з амфетаміном; таблетки «Ecstasy»; шишки конопель та кристали МДМА.


Вказаним особам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи.


Заходи з викриття проводились Чернівецькою обласною прокуратурою спільно з Головним управлінням Національної поліції в Чернівецькій області, Управлінням СБ України в Чернівецькій області та оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1094