Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2021

У Чернівецькій обласній прокуратурі підбили підсумки роботи за перше півріччя 2021 року

Учасники наради обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення, зокрема, щодо активізації роботи на пріоритетних напрямах протидії злочинності, покращення стану відшкодування збитків, завданих кримінальними правопорушеннями, вирішення питань, пов’язаних із тривалим судовим розглядом та неефективним підтриманням обвинувачення.

       

Завдяки ефективній координації всіх правоохоронних органів у сфері протидії злочинності в регіоні знизився рівень кримінальних правопорушень на 10 тисяч населення (40,4 кримінальних правопорушень, а у державі (45,7)).

       

        

        

        

        

Суттєвої активізації потребує виявлення та розслідування кримінальних проваджень,  пов’язаних з розкраданням або нецільовим використанням бюджетних коштів, виділених на здійснення заходів щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19); викриття та документування злочинних схем розкрадання бюджетних коштів, виявлення посадових осіб керівної ланки державних та комунальних підприємств, установ і організацій та контролюючих органів – зауважив Вячеслав Чорней.

 

        
За результатами наради розроблено комплекс заходів задля покращення якісних показників роботи органів обласної прокуратури.

 

 

 

кількість переглядів: 1119