Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2021

В обласній прокуратурі відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів Чернівецької області

У нараді взяло участь керівництво правоохоронних органів регіону, представники судової гілки влади, керівники структурних підрозділів обласної прокуратури.   

   

Ірина Кравченко зауважила, що  завдяки вжитими скоординованими заходами вдалось стабілізувати криміногенну ситуацію в області. Рівень злочинності на території регіону знизився і за результатами 12 місяців минулого року складає 70 кримінальних правопорушень на 10 тисяч населення.

Зменшилась кількість особливо тяжких злочинів (на 14,9%),  злочинів проти власності (на 25,7 %), насамперед крадіжок (на 33,4 %).

Однак, незважаючи на зниження в області злочинності, її ріст відбувся на території колишнього Вижницького, Герцаївського, Новоселицького, Путильського, Сокирянського та Хотинського районів.

Також обговорено стан боротьби зі злочинністю в цілому та на пріоритетних напрямах, зокрема, у бюджетній сфері; у сфері адміністрування податків; злочинам відносно суб’єктів інвестиційної діяльності та щодо протиправного втручання в їх діяльність; злочинам у сфері земельних правовідносин.

За результатами координаційної наради керівниками правоохоронних органів області прийнято рішення вжити додаткових заходів щодо зміцнення законності та правопорядку в області та заплановано проведення ряду спільних узгоджених дій.                                             

 

 

кількість переглядів: 1431