Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2020

Підприємця з Чернівців судитимуть за виготовлення та реалізацію фальсифікату

За даними слідства, обвинувачений облаштував  у гаражних приміщеннях, розташованих на території м. Чернівці, підпільний цех з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції різних виробників та марок акцизного податку України.

За результатами проведення санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили спеціальне обладнання, поліграфічну продукцію, етиловий спирт, вакуумні упаковки для розливу алкогольних напоїв, майже 1300 пляшок готової алкогольної продукції та підроблені марки акцизного податку України.

Готову продукцію підприємець реалізовував, як оптовим так і роздрібним покупцям, а також постачав, з метою подальшої  реалізації, до власного магазину-бару, розташованого на території смт Кельменці.

Окрім фальсифікованого алкоголю чоловік реалізовував незаконно виготовлені тютюнові вироби без марок акцизного податку України та з іноземними марками акцизного податку.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.
         

 

кількість переглядів: 1236