Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2020

Смертельний наїзд на 27-річну буковинку – суд засудив винуватця ДТП до 7,5 років позбавлення волі

Так, 31 березня, близько сьомої години ранку,  по вул. Галицький Шлях у м. Чернівці, на проїзній частині дороги в межах пішохідного переходу було здійснено наїзд на 27-річну жінку.

Від отриманих травм потерпіла загинула на місці події, а водій транспортного засобу зник.

Досудовим розслідуванням, яке здійснювали слідчі поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури, особу водія було встановлено.

За кермом автомобіля марки «ЗАЗ-Daewoo Lanos», у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, перебував 36-річний чернівчанин. Чоловік не просто втік з місця події, а й підпалив транспортний засіб щоб приховати сліди злочину.

Судовий розгляд вказаного кримінального провадження завершено.

Сьогодні, 01.10.2020, Садгірський районний суд м. Чернівці, заслухавши доводи сторін, підтримав позицію прокурора, визнав винним підсудного у порушенні правил безпеки дорожнього руху що спричинили смерть потерпілої (ч.2 ст.286 КК України) та засудив правопорушника до 7 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки, а також  частково задовольнив цивільні позови потерпілих на загальну суму 1 млн грн.




Пресслужба Чернівецької обласної прокуратури


кількість переглядів: 1222