Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2020

Засуджено двох крадіїв, які спричинили житлово-будівельному кооперативу збитків на загальну суму майже 132 тис грн

Так, двоє чоловіків, упродовж грудня 2019 – січня 2020, перебуваючи на території будівельного майданчика по провулку Смотрицького у Чернівцях, за попередньою змовою між собою, вчинили 3 крадіжки чужого майна, а саме проникли у контейнер, в якому тимчасово зберігалось майно житлово-будівельного кооперативу, звідки викрали майно на загальну суму майже 70 тис грн. У цей самий період, 20-річний зловмисник самостійно вчинив 3 крадіжки майна житлово-будівельного кооперативу на загальну суму майже 64 тис грн.

Після вчинення кримінального правопорушення обвинувачені викраденим розпорядились на власний розсуд, спричинивши житлово-будівельному кооперативу матеріальних збитків на загальну суму майже 132 тис грн.

Врахувавши усі обставини вчинення кримінального правопорушення та особу винних, суд призначив 20-річному обвинуваченому покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі, а 37-річному – у виді 4 років позбавлення волі, оскільки він вчинив злочин в період непогашеної та незнятої судимості.

Пресслужба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 1313