Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2020

Крадія засуджено на три роки позбавлення волі

Так, у січні 2020 року, чоловік, шляхом віджиму металопластикового вікна, проник до приміщення магазину «VODAFONE», що по вул. Головній у Чернівцях, звідки викрав мобільні телефони та жилетку, після чого з місця вчинення злочину пішов, а викраденим розпорядився на власний розсуд, спричинивши матеріальної шкоди на загальну суму майже 6 тис грн.

У ході судового розгляду обвинувачений свою вину визнав повністю та підтвердив обставини вчинення ним злочину.

Вироком Першотравневого районного суду м.Чернівці чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованого йому правопорушення, призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі та на підставі ст.75 Кримінального кодексу України звільнено від відбування покарання з однорічним іспитовим строком.

На вказаний вирок суду прокурором було подано апеляційну скаргу з підстав необґрунтованого застосування ст.75 Кримінального кодексу України. Колегія суддів Чернівецького апеляційного суду погодилась із апеляційними доводами прокурора, скасувала вирок суду першої інстанції, в частині призначеного покарання і звільнення від його відбування з іспитовим строком, та призначила обвинуваченому покарання у виді 3 років позбавлення волі.

 

Пресслужба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 1267