Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2020

На Буковині прокуратура відстояла справедливе покарання чоловіка за крадіжки до 3 років 6 місяців позбавлення волі

Встановлено, що у травні 2019 року, раніше неодноразово судимий за корисливі злочини, чоловік проник до підвального приміщення будинку по вул. Новикова Прибоя м. Чернівці, звідки викрав належне потерпілому майно на загальну суму понад 10 тис грн.

Крім того, у червні минулого року правопорушник, перебуваючи на зупинці громадського транспорту «Боженко» по вул. Головна,18 м.Чернівці, скориставшись тим, що потерпілий заснув, викрав належний йому рюкзак, в якому знаходився ноутбук та інші речі, спричинивши потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму понад 18 тис грн.

Вироком суду першої інстанції обвинуваченого визнано винним у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень та призначено покарання, за сукупністю злочинів, у виді трьох років шести місяців позбавлення волі. На вказаний вирок обвинувачений подав апеляційну скаргу, в якій просив змінити вирок суду та призначити йому більш м’яке покарання.

Колегія суддів Чернівецького апеляційного суду прийшла до висновку, що призначене покарання є необхідним і достатнім для виправлення обвинуваченого та попередження вчинення ним нових злочинів, доводи обвинуваченого про можливість пом’якшення призначеного покарання на підставі ст.69 КК України визнала необґрунтованими, а тому апеляційну скаргу обвинуваченого залишила без задоволення, а вирок суду першої інстанції – без змін.

Пресслужба прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 1710