Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2020

Скеровано до суду обвинувальний акт за вчинення крадіжки

Як нещодавно повідомлялося, у 16-річної дівчинки, яку батько облив бензином і підпалив, вкрали грошові кошти, що були зібрані благодійниками. Так, досудовим розслідуванням встановлено, що 25 січня 2020 року, перебуваючи у палаті опікового відділення лікарні швидкої медичної допомоги, 19-річна дівчина, шляхом вільного доступу, викрала з-під матраца ліжка потерпілої конверт з грошовими коштами у сумі 14 тис грн.

За процесуального керівництва Чернівецької місцевої прокуратури правоохоронці оперативно встановили обставини та особу, причетну до вчинення злочину, яка у подальшому зізналась у скоєному, та їй було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України.

Обвинувачена щиро розкаялась у скоєному та наразі частково відшкодувала потерпілій матеріальну шкоду у розмірі 10 тис грн.

Нагадаємо, що під процесуальним керівництвом Чернівецької місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне знищення майна шляхом підпалу та замах на вбивство двох або більше осіб) за фактом подій, що мали місце 7 січня 2020 року - у Чернівцях 38-річний чоловік, під час раптово виниклої сімейної сварки, намагався шляхом підпалу позбавити життя співмешканку та її дітей, зокрема, у ході конфлікту облив бензином стіни та підлогу будинку, речі та неповнолітню доньку.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

 

Пресслужба прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 1800