Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

На Буковині неповнолітні побили та обікрали двох осіб

Встановлено, що у травні минулого року двоє неповнолітніх братів, 15-річний учень загальноосвітньої школи та 17-річний учень Чернівецького ліцею, перебуваючи у дворі загального користування біля будинку по вулиці Полєтаєва у м. Чернівці, у ході спровокованого ними словесного конфлікту, побили двох осіб, які перебували у цьому ж дворі, а саме 50-річну жінку та 29-річного чоловіка, спричинивши їм тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Внаслідок нанесених тілесних ушкоджень потерпілі втратили свідомість, а 15-річний юнак, продовжуючи свої злочинні дії, ще й викрав жіночу сумку, в якій знаходились два мобільних телефони, грошові кошти у сумі 900 грн та інші речі, чим спричинив потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму понад 7 тис грн.

Незважаючи на часткове визнання обвинуваченими своєї провини, прокурор надав суду достатньо зібраних доказів їхньої вини, як письмових, так і з пояснень потерпілих.

Суд визнав обвинувачених винними та призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі кожному, звільнивши від відбування покарання, якщо вони упродовж півторарічного іспитового строку не вчинять нові злочини та виконають покладені на них судом обов’язки.

Пресслужба прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 1573