Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2019

У Чернівцях прокурори регіональної прокуратури провели робочу зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу

Делегацію КМЄС представили  Гедімінас Бучунас – старший радник з питань прокуратури та Микола Хомутовський –  експерт з питань інформаційних технологій, а Чернівецьку регіональну прокуратуру представляли прокурор області Адріан Дутковський, його заступники Олег Пелепюк, Андрій Брюхович та керівники структурних підрозділів обласного апарату.

  

Зустріч проведено у формі бесіди, під час якої окреслено питання реформування прокуратури; вжитих заходів щодо запобігання та протидії корупції, організованій злочинності та кримінальним правопорушенням, пов’язаним з незаконним переміщенням товарів через митний кордон України.

 

Учасники обговорили форми співпраці між прокуратурою та іншими правоохоронними органами області, зокрема, через координаційні заходи та створення спільних робочих груп. Також виокремлено потреби  регіональної прокуратури в галузі інформаційних технологій.


Адріан Дутковський акцентував увагу іноземних  гостей на важливості системної протидії всім видам злочинності та окреслив основні проблемні питання в Кримінальному процесуальному кодексі України, які потребують невідкладних змін.


Представники Місії засвідчили свою готовність підтримати ініціативи органів прокуратури щодо врегулювання законодавчих прогалин у кримінальному праві.

           

Пресслужба прокуратури Чернівецької області

 

кількість переглядів: 2629