Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

Заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу прокуратури Чернівецької області нового керівника (фото)

    

Звертаючись до присутніх, Віктор Чумак зазначив, що сьогодні рівень довіри населення до прокуратури – вкрай низький, тому перед новим керівником та колективом стоять складні завдання.

«Головне завдання реформування органів прокуратури – сформувати прокуратуру з людей, які точно знають для чого вони там працюють. Не для себе, а для суспільства. Кожен має виконувати свою роботу чесно та добросовісно»,– наголосив заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор.


У свою чергу Адріан Дутковський висловив подяку за довіру та запевнив, що готовий докласти максимум зусиль задля формування нової якісної прокуратури, яка матиме повагу та довіру від суспільства.

   
«Я розумію, що ні я, ні колектив прокуратури області не маємо права підвести суспільство. Прокуратура області якісно виконуватиме функцію координації діяльності правоохоронних органів регіону. На кону моя репутація та репутація органів прокуратури області», – підкреслив новопризначений прокурор Чернівецької області.

 

Довідково:  Дутковський Адріан Юрійович є старшим радником юстиції.

Народився в місті Львові 30 червня 1981 року. Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка.

Працює в органах прокуратури з 2003 року. За цей час обіймав різні посади в органах прокуратури Львівської області: від помічника прокурора району до прокурора району, а з грудня 2014 року по листопад 2019 року обіймав посаду заступника прокурора Чернівецької області.


Пресслужба прокуратури Чернівецької області

 

кількість переглядів: 2950