Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2019

З початку року до органів прокуратури Чернівецької області надійшло понад 2000 звернень та 36 запитів на інформацію

Так, за 9 місяців поточного року до органів прокуратури Чернівецької області надійшло 2033 звернення, з яких майже кожне третє (827) скеровано за належністю до органів, уповноважених розглядати по суті порушені у зверненнях питання.

Усього з початку року органами прокуратури області задоволено 20 та вирішено 957 звернень громадян, з яких 21 – від народних депутатів України.

Із загальної кількості вирішених 618 становлять скарги з питань досудового розслідування, 17 – з питань участі у кримінальному провадженні в суді, 15 – представництва інтересів громадян і держави в суді, 9 – з питань нагляду за додержанням кримінально-виконавчого законодавства.

На особистому прийомі працівниками органів прокуратури прийнято 576 громадян, що на 21% більше аналогічного періоду  2018 року. 

Що стосується реалізації права громадян на доступ до публічної інформації, то упродовж 9 місяців поточного року до органів прокуратури Чернівецької області  надійшло 36 запитів на інформацію, з яких 27 розглянуто по суті, а 9 – скеровано іншим розпорядникам.

Найчастіше громадяни запитували інформацію про хід досудового розслідування кримінальних проваджень та розпорядчу діяльність органів прокуратури області.



Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень

та запитів прокуратури Чернівецької області

кількість переглядів: 1449