Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2019

Прокуратура Чернівецької області передала до суду обвинувальний акт відносно організатора та членів організованої злочинної групи, які вчинили ряд розбійних нападів на Буковині

Серед учасників угрупування був і 43-річний буковинець, саме він підшукав заможну сім’ю з села с. Нижні Петрівці для вчинення розбійного нападу.

Так, наприкінці листопада минулого року, троє зловмисників (усі мешканці Івано-Франківської області) увірвались до приватного будинку  мешканців с. Нижні Петрівці Сторожинецького району, а  буковинець вичікував співучасників у машині.

Один з нападників наніс тілесні ушкодження господарю будинку, за допомогою хомутів та липкої стрічки зв’язав йому руки та ноги. Інший – напав на його дружину.

Продовжуючи спричиняти тілесні ушкодження чоловіку,  погрожуючи вчиненням фізичної розправи над його дружиною, нападники вимагали надати їм дорогоцінні речі та кошти.

Під час вчинення вказаного розбійного нападу учасники групи, заволоділи грошовими коштами подружжя  на загальну суму майже 78 тисяч гривень та втекли з місця скоєння злочину.

На цьому правопорушники не зупинились та, в березні цього року, знову вчинили розбійний напад на мешканку села Нижні Петрівці. Приклавши гарячу праску до жінки, зловмисники заволоділи грошима та майном потерпілої на загальну суму майже 39 тисяч гривень.


Пресслужба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 1789