Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2019

Засуджено двох братів, які посеред вулиці пограбували чернівчанина

Під час судового розгляду встановлено, що вночі, 3 червня, двоє братів перебуваючи біля зупинки громадського транспорту «26 Кільце», розташованої по вул. Комарова, що в Чернівцях, познайомились із місцевим мешканцем. У ході розмови, чоловік запропонував братам провести його додому, на що останні радо погодились, розуміючи, що останній перебуває у стані алкогольного сп’яніння, а на ньому золотий ланцюжок.

Знаходячись біля потерпілого молодший брат штовхнув його, а старший – зірвав з шиї ланцюжок з хрестиком загальною вартістю 18 000 грн, після чого правопорушники  втекли з місця скоєння злочину.

Суд визнав винними чоловіків у скоєнні грабежу. Зважаючи на те, що старший брат вчинив злочин в період не погашеної та не знятої судимості йому призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Молодшому призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі  із застосування ст. 75 КК України. Його звільнено від відбування призначеного основного покарання, якщо він упродовж одного року шести місяців іспитового строку не вчинить нового злочину.




Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 1564