Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2019

Оштрафовано буковинця, який шахрайським шляхом виманив гроші в дружини хворого, начебто на молитви, помічні амулети та святу воду з Єрусалиму

Під час судового розгляду встановлено, що впродовж лютого 2019 року, обвинувачений перебуваючи на стаціонарному лікуванні в кардіологічному відділенні КУ «Кіцманська ЦРЛ» під приводом видуманої історії про своїх знайомих, які час від часу відвідують місто Єрусалим та можуть там помолитись за здоров’я хворого, придбати освячену воду, землю, амулети, шахрайським шляхом виманив у дружини пацієнта 4390 гривень.

А за 1100 гривень пообіцяв сусіду по лікарняній палаті допомогти з отриманням статусу інваліда.

Під час судового провадження між сторонами кримінального провадження, а саме потерпілими та обвинуваченим досягнуто та підписано угоду про примирення, за змістом якої вони погодили, що чоловік за вчинення кримінальних правопорушень передбаченими ч.1 ст. 190, ч. 2 ст.190 КК України понесе покарання у вигляді штрафу.

За сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, суд призначив чоловіку остаточне покарання у виді штрафу розміром сто неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.


                              



Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 1564