Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2019

Засуджено мешканця Львівської області, який намагався перевезти через митний кордон України психотропну речовину

Досудовим розслідуванням, яке проводило УСБУ у Чернівецькій області за процесуального керівництва прокуратури, встановлено, що на початку лютого 2019 року 39-річний мешканець Львівської області, прямуючи в якості другого водія мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter», при в’їзді на територію Румунії в зоні митного контролю пункту пропуску «Порубне» митного поста «Вадул-Сирет» Чернівецької митниці ДФС, намагався перевезти через кордон психотропну речовину.

Так, під час проведення митниками огляду автомобіля, інспектори звернули увагу на те, що чоловік помітно нервує та поправляє одяг, тому прийняли рішення про проведення особистого огляду, в результаті якого,  під нижньою білизною останнього, виявили фольгу з амфетаміном.

Глибоцький районний суд Чернівецької області визнав винним правопорушника у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 305 КК України та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі.

На підстав ст. ст.75, 76 КК України його звільнено від відбування основного покарання, якщо упродовж 2 років не вчинить нового злочину.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області
   
                  
кількість переглядів: 1428