Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2019

У Чернівцях відбувся заключний круглий стіл з питань запровадження в Україні системи оцінювання діяльності прокурорів

    

Метою впровадження пілотних проектів було створення сучасного, високоякісного українського підходу оцінки діяльності, що заснована на найсучасніших дослідженнях менеджменту та професійної поведінки.

   

У засіданні круглого столу взяли участь представники Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) Фабіан Льовенберг та Гатіс Донікс, проректор Національної академії прокуратури України Юрій Севрук, прокурор Харківської області Юрій Данильченко, прокурор Львівської області Юрій Квятківський, прокурор Чернівецької області Олег Соболь, а також представники регіональних прокуратур, у тому числі й органів прокуратури Чернівецької області.

Учасники обговорили проблему відсутності в Україні інструменту оцінювання діяльності прокурорів та переваги запровадження такого інструменту.


    

За результатами обговорення прийнято пропозицію внести на розгляд парламенту проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про прокуратуру» щодо оцінки діяльності прокурорів», відповідно до якого оцінка здійснюватиметься визначеними комісіями на регулярній основі.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

 

кількість переглядів: 2319