Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2019

У прокуратурі області відбувся навчально-методичний семінар з питань участі прокурора у справах про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією

    

Працівники органів прокуратури закцентували увагу на проблемах, які виникають під час участі прокурора у суді при розгляді справ про адміністративні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 172-6 КУпАП, та їх розмежування з кримінальними правопорушеннями, передбаченими ст. 366-1 КК України.

Начальник сектору УЗЕ в Чернівецькій області ДЗЕ НП України Віталій Москалюк окреслив основні моменти взаємодії між їхніми відомствами та прокурорами, саме на стадії складання і розгляду протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Також, учасники семінару не оминули обговорення судової практики з розгляду справ про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 172-6 КУпАП.

Про найбільш поширені недоліки, що допускаються при доказуванні правопорушень даної категорії розповів суддя Чернівецького апеляційного суду Онуфрій Колотило.

За результатами спільної навчально-методичної роботи, на основі аналізу проблемних питань, визначено конкретні шляхи до їх спільного практичного вирішення.



Прес-служба прокуратури Чернівецької області

 

кількість переглядів: 1652