Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2019

На Буковині судитимуть членів ОЗГ, яка займалась збутом наркотичних засобів та прекурсорів

Встановлено, що в лютому 2018 року 49-річний мешканець Заставнівського району Чернівецької області, переслідуючи мету протиправного збагачення шляхом незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, створив та очолив стійку організовану групу, до складу якої залучив трьох мешканців Садгірського району м. Чернівці.

У ході проведення санкціонованих обшуків домоволодінь, автотранспорту та місць проживання вказаних осіб, правоохоронці виявили та вилучити, понад 25 кілограм канабісу, більше 2 кілограм амфетаміну, 593 таблетки "Subutex" та 23 таблетки «Трамадолу». У організатора злочинного угрупування також  виявлено три гранати, вогнепальну зброю, набої різних калібрів та гроші, здобуті від незаконного обігу наркотиків.

Досудове слідство завершено. Кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут, особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин) та ч. 1 ст. 263 (незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

 

Прес-служба прокуратури Чернівецької області
кількість переглядів: 2091