Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2019

Прокуратура вдруге довела в суді, вину чернівчанина у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений, у період не знятої та непогашеної судимості за злочин, скоєний у сфері обігу наркотичних речовин, а саме за придбання та зберігання психотропних засобів, знову потрапив в поле зору правоохоронців.

Так, у липні 2018 року працівники патрульної поліції під час зупинки транспортного засобу під керуванням вказаного громадянина,  та під час проведення поверхневого огляду автомобіля, виявили 0,1889 грам амфетаміну.

Суд визнав винним правопорушника у інкримінованому йому кримінальному правопорушенні (ч.2 ст. 309 КК України) та на підставі ст. 71 КК України, за сукупністю вироків, до призначеного покарання частково приєднав не відбуте покарання за вироком Садгірського районного суду м. Чернівці від 03.05.2017 року, остаточно засудив його до 3 років позбавлення волі.

Сторона захисту та обвинувачений  не погодились з вказаним рішенням та оскаржували його в апеляційної інстанції, вимагали скасування вироку та закриття  провадження у справі за відсутністю в діях обвинуваченого складу злочину.

Апеляційний суд Чернівецької області апеляційну скаргу обвинуваченого залишив без задоволення.




Прес-служба прокуратури Чернівецької області

                

кількість переглядів: 1895