Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2019

Результати роботи правоохоронних органів Чернівецької області за 2018 рік

На нараді правоохоронці підбили підсумки роботи за минулий рік, обговорили проблемні питання та визначили  пріоритетні завдання на 2019 рік.

            

Цього ж дня прокурор Чернівецької області Олег Соболь коротенько поінформував громадськість через ЗМІ про результати роботи правоохоронної системи регіону за минулий рік.

                      

Зокрема, мова йшла про боротьбу з корупцією, організованою злочинністю, про роботу фіскальної поліції, представницькі повноваження прокуратури, проблемні питання з переміщення через державний кордон України контрафактної продукції, вирубки лісу, незаконне користування надрами. До прикладу , що стосується боротьби з корупцією, то в минулому році правоохоронцями задокументовано 27 корупційних правопорушень, пов’язаних з пропозицію, одержанням та наданням неправомірної вигоди.

Найменша сума неправомірної вигоди становила 500 гривень (це – спроба громадянином надати неправомірну вигоду працівнику митниці за безперешкодне здійснення митного оформлення транспортного засобу), найбільша – 4,5 тис.  доларів США, що в еквіваленті становить майже 126 тис. гр. (вказану суму одержав слідчий поліції за вплив на прийняття рішення). 

Детальніше тут:  www.youtube.com/watch

 

 

Прес-служба прокуратури Чернівецької області
               





           

кількість переглядів: 2634