Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2018

Вічна пам'ять!

Прекрасна, ніжна жінка відійшла у Вічність. Життя  прокурора Чернівецької місцевої прокуратури Арсеній Анжели Валеріївни обірвалося від тяжкої хвороби  05  грудня цього року на 37 -му році життя.

Колектив органів прокуратури Чернівецької області висловлює щирі співчуття рідним та близьким нашої колеги.

У нашій пам’яті вона назавжди залишиться професійною, відкритою та добросердечною людиною із стійким духом та відданістю справі.

Народилась Анжела Валеріївна  23 лютого 1981 року. Наслідуючи батька,  Арсенія Валерія Дмитровича, який 22 роки пропрацював в органах прокуратури Чернівецької області, обрала правничу освіту.

З 1998 по 2003 рік навчалась на юридичному факультеті Чернівецького національного університету імені  Ю. Федьковича, після закінчення якого до 2011 року залишилась працювати лаборантом кафедри кримінального права та криміналістики.

В органах прокуратури Чернівецької області розпочала свою трудову діяльність з 2012 року.  Перебувала на посадах прокурора прокуратури Заставнівського району; прокурора  Кіцманської місцевої прокуратури та з березня 2017 року була призначена прокурором Чернівецької місцевої прокуратури.

Ми пишаємось, що знали і працювали поруч з Анжелою Валеріївною  та глибоко сумуємо з приводу її втрати, адже  пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Вона жила, раділа світу, людям, що оточували її, та до останнього боролась за право жити.

Вічна та світла пам'ять нашій колезі!

кількість переглядів: 3621