Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2023

Незаконно переправляв військовозобов’язаних за кордон – повідомлено про підозру жителю Буковини

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру громадянину, який організував незаконне переправлення чоловіків через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, 39-річний житель прикордоння за грошову винагороду у 5500 євро та 3000 доларів США організував двом військовозобов’язаним незаконне переправлення до Румунії. Чоловік привіз громадян у смт Красноїльськ до лінії розмежування держкордону, познайомив їх з третьою особою, яка мала надати чоловікам відповідний інструктаж та здійснити їх  піший супровід  до кордону.


Чоловіків викрили прикордонники за 1000 метрів від лінії розмежування українсько-румунського кордону.


Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції за оперативного супроводу  ГОРВ Чернівецького прикордонного загону.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

кількість переглядів: 1047