Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2023

Обіг наркотиків у виправній колонії – на Буковині судитимуть в’язня - наркоторговця

Чернівецька обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина, який відбуваючи покарання у ДУ «Сокирянська виправна колонія №67» збував психотропні речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства,  відбуваючи покарання за майновий злочин у місцях позбавлення волі, 32-річний чернівчанин налагодив схему одержання прибутку від реалізації психотропних речовин та їх аналогів серед засуджених. Правоохоронці задокументували факти реалізації ним серед в’язнів «амфетаміну», «бупренорфіну» та «мефедрону». Оплату за товар чоловік одержував готівкою або шляхом перерахування коштів на номер одного з операторів мобільного зв'язку.


Досудове розслідування здійснювали слідчі ГУНП у Чернівецькій облаcті за оперативного супроводу співробітників Управління карного розшуку.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 790