Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2022

На Буковині внаслідок ДТП загинув військовий із сім’єю – судитимуть водія мікроавтобуса

Ювенальні прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно водія, який порушив правила безпеки дорожнього руху та вчинив смертельну автопригоду із чотирма загиблими, серед яких неповнолітня дівчина ( ч. 3 ст. 286 КК України).

За даними слідства, 16 липня цього року на трасі «Житомир-Чернівці», 79-річний житель Львова, керуючи транспортним засобом «Ford Transit» порушив правила безпеки дорожнього руху, виїхав із другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі автомобілю «Skoda Favorit» та допустив зіткнення.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав 19-річний водій легковика. Четверо його пасажирів – 45-річний військовослужбовець з села Клішківці Дністровського району Чернівецької області, його дружина, 16-річна донька та 21-річний син, загинули на місці події.

 

 

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 944