Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2022

Буковинець незаконно переправляв чоловіків за кордон: серед мігрантів – громадянин РФ

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру буковинцю, який незаконно переправляв осіб через держкордон (ч. 2 ст. 332 КК України).

За даними слідства, житель смт Красноїльськ Чернівецького району забезпечив незаконне переправлення поза пунктами пропуску до Румунії двох чоловіків.  Разом з ними був викритий прикордонниками поблизу лінії розмежування держкордону. При перевірці документів, встановлено що один із затриманих – громадянин РФ, який незаконно перебуває на території нашої держави, інший - громадянин України призовного віку.


Наразі встановлюються інші причетні до вчинення злочину особи.


Досудове розслідування здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області, за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області.


Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 965