Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2022

25 тис. грн за реєстрацію спецтехніки за підробленими документами – судитимуть жителя Дністровського району

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт відносно громадянина, який одержав неправомірну вигоду за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави,  підробив та використав підроблені офіційні документи (ч. 2 ст. 369-2, ч. 1, ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства, 59-річний житель Дністровського району одержав 25 тис. грн неправомірної вигоди за вплив на посадових осіб Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області щодо безперешкодної реєстрації сільськогосподарської та спеціальної техніки, а також видачі відповідних свідоцтв. Крім того, підробив договір купівлі-продажу даної сільгосптехніки та висновки спеціаліста з проведення обстеження на відповідність ідентифікаційних номерів і супровідних документів.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснювали  слідчі  СУ ГУНП в Чернівецькій області, за оперативного супроводу Управління СБ України в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1005