Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2022

Облаштування нарколабораторії та збут амфетаміну – на Буковині судитимуть членів злочинної групи (ФОТО)

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт відносно трьох членів організованої злочинної групи, які організували виготовлення та збут психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України). Окрім цих злочинів організатору також інкримінується зберігання обладнання для виготовлення психотропної речовини, організація місця для її виробництва, а також зберігання канабісу для власного вживання (ч. 1 ст. 313, ч. 2 ст. 317, ч. 1 ст. 309 КК України).

За даними слідства, члени злочинної групи налагодили канал збуту на території області наркотичних засобів. Вони облаштували в орендованій квартирі лабораторію, де виготовляли амфетамін. Готову психотропну продукцію збували на території області.


Під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено порошкоподібні психотропні речовини, спеціальне обладнання для їх виготовлення та фасування, згортки з розфасованою продукцією.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі управління ГУНП в Чернівецькій області.


 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.     

 

кількість переглядів: 1149